13 maart 2020

Update Corona

U bent van ons gewend om dagelijks een update te krijgen. Vanuit het Signum schoolbestuur

volgt  hier nog meer informatie.

The Voice Kids

Fien de Man (groep 6B) is op 13 maart te zien bij The Voice Kids! Wij zitten allemaal voor de buis, jullie ook!? Heel veel succes Fien!!

Mededeling

Vanaf volgende week zullen we de nieuwsbrief voortaan op vrijdag mailen.

Autoschade

Op woensdag 11 maart rond 8.25 uur is er een auto van een medewerker beschadigd op de parkeerplaats naast de bovenbouw door een andere auto. Deze is tijdens het achteruit rijden tegen het portier aangekomen. Hij/zij heeft een leerling afgezet op school en is daarna weggereden. Een voorbijganger is getuige geweest en heeft het op school gemeld. We hopen dat degene zich zou willen melden via info@ecsparrenbos.nl , dan kan het netjes via de verzekering afgehandeld worden.

Week van de lentekriebels

In de week van 16 t/m 20 maart 2020 staat EC ’t Sparrenbos in het teken van de Week van de Lentekriebels.
Die week besteden we in alle groepen aandacht aan de onderwerpen relaties en seksualiteit.

De lessen gaan niet alleen over vriendschap, verliefd zijn en voortplanting.
Ook is er aandacht voor je eigen lijf, omgaan met elkaar, beelden in de media, weerbaarheid
en diversiteit in relaties.
Allemaal onderwerpen waar u het thuis ook wel eens over heeft en die ook op school ter sprake komen.

Klik hier voor wat extra achtergrondinformatie en tips geven.

Herhaling: Koningsspelen

Vrijdag 17 april vinden de Koningsspelen plaats. Hiervoor zijn wij weer op zoek naar veel hulpouders.  De groepen 1 t/m 3 spelen spelletjes op het speelplein van de onderbouw locatie. De groepen 4 sporten op het speelplein van de bovenbouw locatie.  De groepen 5 t/m 8 gaan sporten op de hockeyvelden van Maliskamp.

Wij zoeken hulpouders voor alle groepen!
Bij de groepen 1 t/m 3 gaan de ouders een groepje begeleiden bij de spelletjes. Bij de groepen 4 en 5 t/m 8 staan de ouders bij een spel. De ochtend is van 8.30 u tot 12.30 u.

Vindt u het leuk om te komen helpen? Meldt u dan aan bij Pascal (pascal.vanschijndel@signumonderwijs.nl). Geef hierbij ook aan voor welke locatie u zich opgeeft en de naam van uw zoon/dochter. Wij hopen op veel aanmeldingen zodat het een geslaagde dag gaat worden.

Alvast hartelijk dank voor alle hulp!

Werkgroep Koningsspelen

Vr 13 maart
Dante Mimpen (11 jaar) - groep 7A

Zo 15 maart
Sare Meijer (4 jaar) - Giraffenklas

Wo 18 maart
Puck Pijnenburg (9 jaar) - groep 5B

Do 19 maart
Kensi Laro (6 jaar) - groep 1/2 Giraffenklas

Vr 20 maart
Kaia Earle (7 jaar) - groep 3A
Sil van Eeden (9 jaar) - groep 5B
Fay Meeusen (8 jaar) - groep 4B
Kay van Teeffelen (10 jaar) - groep 6B

GEFELICITEERD namens het hele team!

Spreuk